Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

  • Kapcsolattartó
  • Szeged
+36 (30) 747 2053
Üzenet küldése
Üdvözlöm!

Kissné Pipicz Szilvia vagyok, házas, 3 gyermek édesanyja.

Alapszakmámat tekintve, ami egészségügyi terület, mindig is fontos volt az emberekkel való közvetlen és bizalmon alapuló kapcsolat kialakítása. Úgy vélem, ahhoz hogy megtaláljam az Ön és családja számára a megfelelő otthont, eladás esetén pedig a legalkalmasabb vevőt ingatlanára, ezen a területen szintén nélkülözhetetlen a megbízhatóság. Ha csak rövid időre is, de szeretném ismerni álmait, elképzelését, szükségleteit.
Családi mottónk: Segíteni csak akkor tudok, ha ismerem a részleteket és tudom mit szeretnél.
Családi vállalkozásunk révén, melyben árnyékolástechnikával foglalkozunk, több mint húsz éve rálátásom van az építőiparra.
Mi magunk 3x építkeztünk, adtunk el és vásároltunk (mert mint tudjuk első az ellenségé, második a baráté, harmadik a saját), így sok buktatóval szembesültünk és megtanultuk, hogy jól jön egy olyan ember segítsége, aki átlátja az ingatlanpiacot, az aktuális lehetőségeket és fogja a kezünket a lebonyolítás során.

A VING csapatának segítségével, élete nagy döntésében szeretnék segítségére lenni lelkiismeretes munkámmal, mert „ az otthon ott van, ahová a szív hazatér.„

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása