Ajánlom mindenkinek aki eladja vagy veszi ingatlanját. Profi módon végzi munkáját, gyors, megbízható és segítőkész. Teljes körűen tájékozott szinte minden kérdésben ami felmerülhet és bizalommal lehet hozzá fordulni. Köszönjük Koszecz Andreának munkáját, örülünk, hogy megismerhettük.

Réthy Lászlóné

Tisztelt Szabó úr! Köszönöm a nagy szakmai hozzáértéssel végzett lelkiismeretes munkáját, melynek következtében tudom működtetni a Mohács, Szabadság u. 13. alatti üzlethelyiséget. További munkasikereket kívánok Önnek! Üdvözlettel: Kovács László Bérbeadó magánszemély

Kovács László

Ibolyát egy Győri ingatlan megvásarlásánál ismertük meg. Nagyon kedves, baratsagos és türelmes, hiszen az ingatlant több alkalommal is megnézhettük. Végig szem előtt tartotta az eladó és a mi érdekeinket is. Bátran ajánljuk eladóknak és vevőknek egyaránt!

Kiss Gábor

Amikor eldöntöttük, hogy házunkat eladásra kínáljuk, megbíztuk ezzel a feladattal Katikát. Már előtte is nagyon sok pozitív véleményt hallottunk róla, amiről folyamatosan mi is meggyőződhettünk a munkavégzése során. Mindenkor és mindenben segítségünkre volt, időt és fáradtságot nem kímélve. Szakmai tudása és az emberekhez való viszonya példaértékű. Neki köszönhetően viszonylag gyorsan sikerült vevőt találni az ingatlanunkra. Gondos odafigyeléssel tartotta a kapcsolatot vevőinkkel is. Személyiségéből árad a kedvesség és segítőkészség. Örülünk, hogy őt kértük fel ingatlanunk értékesítésére, és mindenkinek szívből ajánljuk őt. Köszönet és hála mindenért!

Dr. Strehlingné Marton Judit

Kedves ingatlaneladók, ingatlanvásárlók! Szíves figyelmükbe ajánlom minkét tábornak Ágikát! Nekünk új otthonunk megtalásában nyújtott nagy segítséget. Ő az a személy, aki valóban szívvel-lélekkel, nagy empátiával szívén viseli az emberek sorsát a megfelelő otthonkeresés - teremtés során. Bármikor kereshettük, mindig rendelkezésünkre állt. Nagy szakmai tudatosság jellemzi munkáját, amit mérhetetlen kedvesség, és segítőkészség övez körbe. Emberközpontú személyiségével egy olyan embert ismerhettünk meg, ami a mai világban nagy kincs. Örök hálánk és köszönetünk mindenért!

Dr. Strehlingné Marton Judit

Ibolyával egy ingatlan értékesítése közben ismerkedtünk meg. Ekkor döntöttünk úgy, hogy a mi ingatlanunkat eladjuk. Mindenben nagyon segítő kész volt mindenről tájékoztatott minket. Ha kérdésünk volt kielégítő választ kaptunk. Nagyon kedves volt és szorgalmasan hozta az érdeklődőket, bár az ingatlanunk nem került eladásra. Köszönjük szépen a sok segítséget!

Adél és Laci

Szeretném megköszönni Évinek a remek közvetítői munkáját! Nagyon elégedettek vagyunk! Ajánlom mindenkinek! Rendkívül segítőkész, felkészült, naprakész, rugalmas. Odaadóan és lelkiismeretesen végzi a dolgát, szemmel láthatóan imádja, amit csinál. Egy élmény volt! Köszönjük szépen! :-)

Turbucz Gergely

Szeretném Máténak megköszönni az ingatlanközvetítői munkáját. Jól felkészült, megbízható, lelkiismeretes embert ismertem meg a személyében. Családi házunk bemutatását összehangoltan,rugalmasan szervezte meg,amit hatékony munkájának köszönhetően,rövid időn belül sikerült értékesíteni.

Erzsi

Pali közvetlen, felkészült, kedves és ami a legfontosabb! Tisztességes!

Boczor Judit

Kis garzon lakásom eladásával bíztam meg Pétert. Mindvégig bármikor kereshettem, türelmesen és kedvesen válaszolt kérdéseimre és olykor kételyeimre. A lakás eladása nem volt egyszerű, de végül a legjobb vevőt sikerült megtalálni rá. Összeségében nagyon elégedett vagyok a munkájával.

Arany Anett

Dr. Vass Zoltán munkájával maximálisan meg voltunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gombos Istvánné

Gábor az ingatlanos, akire mindig is vágytál! Több sikeres ügylet után nyugodt szívvel merem ajánlani. Lelkiismeretes, felkészült és bármikor rendelkezésre áll.

Tóth Bettina

Erika egy házrész eladásában segített nekem.3 hónap alatt sikerült eladni az ingatlant. Erika mindenben maximálisan a segítségemre volt!Mindig kapcsolatba tudtam vele lépni, bármilyen kérdés,kérés merült fel bennem. Készségesen,szívvel-lélekkel mutatta,hirdette az ingatlant,aminek igen hamar eredménye is lett! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kedves,segítőkész,megbízható!

Potocska Angéla

Nagyon kedves, megbízható. Végtelen segítőkész, kommunikatív, mindenben számíthattam rá. Mindenkinek ajánlom!

Szabó Angéla

Katit mát régóta ismertem, de a házam eladása csak most vált aktuálissá, így rögtön Ő jutott az eszembe. Be kell vallanom, nem csalódtam benne. Kedvességével és empátiájaval minden vevőjelöltet meg tudott szólítani. Stílusa határozott és magabiztos, minden kérdésre azonnal tudta a választ és sokat segített az ár helyes kialakításában is, hogy az ingatlanom mielőbb eladásra kerüljön. Megbízható és pontos, mindig minden úgy történt, ahogy ígérte. Szeretném ezúton is megköszönni a munkáját!

Bősz Imre

Kedves Zoli! Ilyen a gyors, precíz ügyintézés! Mindenre gondoltál helyettem is. Nagyon elégedett vagyok a munkáddal! Köszönöm a segítséget!

Kocsis Orsolya

Korrekt, gyors ügyintézés. Zoltánt csak ajánlani tudom mindenkinek. 10/10

Hegyközi Bálint

Gabi rengeteget segitett. Mindent pillanatok alatt elintezett, par het alatt megvolt, ami egyedul honapokba tellett volna. Nagyon tudom ajanlani

Varro Csaba

Tisztelt Cím! Szeretnék köszönetet mondani munkatársuknak, Szentléleki Tamásnak az alábbiak miatt: Sarkadi házam értékesítésére ingatlanos munkatársat kerestem, ez okból több környéki irodát felhívtam, azonban az ottani "szakemberek" nem vették a fáradtságot arra, hogy az ingatlant megnézzék és értékesítsék. A visszautasításoktól csalódottan hívtam a következő irodát, ahol Szentléleki Tamás korrekt, megbízható és profi ügyintézése révén az ingatlan gyorsan meghirdetésre, majd egy kis idő múltán eladásra került. Az ingatlan értékesítési folyamatában,Tamás tájékoztatása révén mindig tudatában voltam annak, hogy mi történik és mi a következő lépés. Fontos, hogy kollégájuk nem csak kiváló szakember, hanem rendkívül megbízható és feladat orientált ember is, aki révén a teljes eladási folyamatban informálva és biztonságban éreztem magam, ami egy ilyen eladási ügyletnél a legfontosabb. Azt pedig külön köszönöm Tamásnak, hogy az adás-vétellel kapcsolatos jogi ügyintézést előretekintően és gördülékenyen szervezte meg! Amennyiben ingatlana eladásához egy igazi lelkiismeretes szakembert keres bárki, jó szívvel fogom ajánlani Tamást és ez által az Önök irodáját!

Miskei Anikó

Nagyon elégedett vagyok az Évi munkájával. Alig 1 hónap alatt sikerült eladnia az ingatlant. Nagyon kedves, segítőkész hölgy, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszi Évi!

Galló Ferenc