A megbízást követően nagyon rövid időn belül hozott alberlőt, melynek során mindenről tájékoztatott minket, ILLETVE minden kèrèsünknek eleget tett, rugalmasan.

Szabó Viktor László

Ibolya egy kedves barátságos, precíz, munkályára igényes embernek ismertem meg. Két évig hirdette az ingetlant, bármikor bármilyen problémával hívtuk mindíg mindenbe segített. Bár nem Ő adta el az ingatlant, de mindenkinek csak ajánlani tudom aki ingatlant akar eladni és vagy vásárolni.

Molnár Józsefné

Anikó ingatlanügyletben nyújtott munkájával és maximális segítőkészségével nagyon meg vagyunk elégedve, bátran merjük ajánlani másoknak is.

Ágfalvi András és Andrásné

Erika nagyon kedves segítőkész rugalmas, munkájára igényes értékesítő! Precíz pontos. Csak ajánlani tudom.

Juhász Zsolt

Parti Anikó rendezte az üzlet bérlésünket, precíz, megbízható lelkiismeretes , maximalista. Csak ajánlani tudom mindenkinek .Köszönjük Anikó a munkádat.

Attila Kovács

Több évnyi ingatlan keresgélés során, meglehetősen sok ingatlanossal találkoztunk. Pál hozzáállását és korrektségét kiemelkedőnek tartom. Mindkét felet képviseli és mindent megtesz a konszenzus érdekében

Szabó J.

Ibolyát szeretném meg dicsérni ezzel a kis gondolat menetemmel. Nagyon lelki ismeretes végzi munkáját, türelmesen ha az embernek bármi kérdése, van nyugodtan kérdezhet tőle türelmes, és csupaszív ember.. Mindig vidám 100 %-lékosan oda teszi magát,, mindenre fel van készülve bármi is legyen az ha eladásról van szó, vagy lakás bérlésről vagy akár kiadásról.. Precízen és ügyesen mindent elintéz. Én ajánlani tudom őt mert szakértelme és hozzá értése a leg kiváló ebbe a szakmába amit ő végez.

Érsek Áron

Mindenkinek ajánlom Viktóriát. Nagyon segítőkész és profi, nagyon sok mindent elintézett helyettünk és mindenben a segítségünkre volt. A szakmáját nagyon érti ez látszik rajta. Köszönünk mindent!

Plénárd Roland

Jó szívvel ajánlom Szilárd,mert kedves,figyelmes és a munkájában profi.Alig egy hétig hirdettük a lakást és el is kelt a megfizetett árért.

Valiskó Szilvia

Megbízható, precíz, rugalmas ügyintézés. Több ingatlanunkat értékesített, vagy kiadott. Én is csak ajánlani tudom a munkáját!

Tari Jenő

Kedves Brigitta. Szeretném megköszönni azt a segítséget, amit nyújtottál az ingatlanunk eladásánál. Mindég fordulhattam hozzád bármilyen kéréssel. Velünk szemben nagyon korrekt voltál, egy igazi üzletasszony. Nagyon sok ilyen embert kívánok ennek az országnak. Nyugodt lelkiismerettel tudlak ajánlani bárkinek. További munkádhoz sok sikert, és jó egészséget kívánok. Tisztelettel, és köszönettel Karakasné Sebestyén Katalin

Karakasné Sebestyén Katalin

Szívből ajánlom Èvikèt mindenkinek aki eladni illetve venni szeretne ingatlant! Nagyon rugalmas, segítőkèsz csak ajánlani tudom!

Huszta Andrea

Hálásan köszönöm Gábornak, hogy egy nagy terhet vett le a vállamról a sikeres értékesítéssel. Kedves, segítőkész, rugalmas és precíz a munkában. Szívesen ajánlom mindenkinek.

Jakab Bernadett

Gábor személyében kiváló értékesítőt ismertem meg. Szinte hihetetlen, hogy lakáskeresőként egyetlen nap alatt foglalóztuk le a keresett ingatlant! Mindenben segített, hitel, ügyvéd, tulajdonossal való kapcsolattartás. Más kollégájához való viszonya is példamutató. Nem irigységgel, versengve, hanem szolíd visszafogottsággal jelen volt vegig, követte az eseményeket. Szívesen ajánlom mindenkinek, aki ingatlant akar eladni, vagy vásárolni, profi a szakmájában!

Csomós Éva

Nagyon kedves és segítőkész. A személyes találkozókat nagyon rugalmasan kezelte látszik hogy neki az ügyfél az első. Minden úgy zajlott le ahogy megbeszéltük, a precízség és a szakértelem maximálisan látszik rajta. Én csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm innen is mégegyszer Gabi!

Szűcs Norbert

Évi segítségével adtuk el a házat és segít megtalálni az újat, rengeteg terhet levéve a vállunkról amiért borzasztó hálásak vagyunk! A háttér munkákat is bátran rábízzuk hiszen minden a kisujjában van! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Jármai Lipárdi kata

Csak ajánlani tudom Megbízható Korrekt

Török Tímea

Ha egy mondatban meg kéne fogalmaznom, hogy miért pont Szilárd! Akkor csak annyit mondanék, hogy jóval felkészültebb és napra kész, mint más ingatlanos kolléga.Egy összetett adás-vételt segített lebonyolítani, rövid időn belül. Szilárd jó kontaktokkal rendelkezik és 100%-ig kiveszi a munkából a részét.

T. Zoltán

Mezyv Iván ingatlan értékesítő korrekt pontos megbeszéltek alapján pontosan végzi feladatát! Kapcsolat tartás folyamatos! Emberileg szakmailag csak ajánlani tudom! Előző ingatlanoshoz képest minden szempontból gyors mindkét fél érdekeit figyelembe véve szamailag legjobb! Köszönjük munkáját

Elek Csilla

Örömmel írom ezt az ajánlást Szűcs Fanni részére, akivel az elmúlt időszakban volt szerencsém együtt dolgozni, és aki kivételes ingatlanosként tett tanúbizonyságot szakértelméről és elhivatottságáról. Mindig a legmagasabb színvonalon végezte munkáját. Az ingatlanpiac ismerete, az ügyfelek igényeinek megértése és a piaci trendek elemzése mind hozzájárultak ahhoz, hogy sikeresen találjon megfelelő vevőt ingatlanomra és biztosítsa a gördülékeny tranzakciót. Különösen kiemelném Fanni azon képességét, hogy az ügyfelek egyedi igényeit és preferenciáit figyelembe véve találjon megoldásokat, ami gyakran vezetett ahhoz, hogy maximálisan elégedettek vagyunk vele. Őszintén ajánlom őt minden olyan szervezet és személy számára, amely elhivatott és professzionális ingatlanost keres.

Andrics Ádám