Nagy János

Nagy János

  • Kapcsolattartó
  • Gyula
+36 (70) 942 7652
Üzenet küldése
Tisztelt Érdeklődő!

Nagy János vagyok, családommal együtt Gyulán élek.

A pályafutásom alatt sok emberrel kerültem jó kapcsolatba, ezek az ismeretségek az évek során sem koptak meg. Sajnos, saját és ismerőseim révén megtapasztaltam, hogy milyen nehéz a megfelelő ingatlanra rátalálni, akár az új otthonról, akár egy üzlethelységről legyen szó.

Ebben szeretnék segítségére lenni leendő ügyfeleimnek, hogy a lehető legrövidebb időn belül megtaláljam számukra a megfelelő ingatlant, és ehhez további segítséget nyújt a VING precíz csapata is.
Számomra fontos a gyors és pontos ügyintézés.

Céljai elérése érdekében keressen bizalommal akár hétvégén is.

Ingatlanok

A szürke 50 árnyalata a Paradicsomban

Gyula Paradicsom
Eladó családi ház, 90 m2
42 000 000 Ft
Nagy János

Nagy János

Álmod egy "tanya"?

Gyula Törökzug
Eladó családi ház, 55 m2
35 900 000 Ft
Nagy János

Nagy János

Építési telek Dobozon

Doboz
Eladó telek
2 250 000 Ft
Nagy János

Nagy János

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
E-mail-ben kaptam tölle egy ajánlást, majd ezután kerestem meg, hogy értékesítse az ingatlanunkat. Sajnos sok rossz tapasztalatunk volta az ingatlanosokról, de velük szemben János egy nagyon korrekt, fiatalos, precíz, jó kedvű ember. Szinte pillanatok alatt értékesített az ingatlanunkat és minden eladással járó lépésről időben értesített, folyamatos kapcsolattartást biztosított. Mindig a megbeszéltek szerint időben már hamarabb is a helyszinen volt így sose váratott minket. Családos emberként ő biztos tudja mire van szüksége a családoknak , fiataloknak ingatlannal vásárlás és értékesítéskor. Nagyon megbízható, csak ajánlani tudom!

Marik Péter

Szeretném megköszönni a segitségét, a hozzáállását a gyors lakás eladáshoz. Nagyon segítőkész, barátságos, közvetlen embernek ismertem meg. Minden ügyfelének hasonló sok sikert, és az Ön precíz hozzáállását kívánom, és csak ajánlani fogom Önt!

Szőke Csilla